Buitenschoolse opvang Leek/Tolbert

Happy Sport Kidzzz is een nieuw initiatief om kinderen samen te laten sporten en de persoonlijke sociale interactie te vergroten. Daarnaast is het belangrijk om de gezondheid te bevorderen door fysiek actief te zijn in combinatie met gezonde voeding en professionele begeleiding.

Wij zijn een jong team van professionals uit de kinderopvang die een nieuwe Sport BSO starten. Sport BSO HappyKidzzz is een kleinschalige opvang die gelegen is in Leek (gevestigd in het Sportcentrum Leek). Het is een plek naast thuis en school waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar naar toe kunnen.

Benieuwd naar onze sport BSO?

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

Rondleiding aanvragen

Meer over sport BSO in Leek/Tolbert?

Bij ons ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en binnen/buiten spelen (bijv:voetballen, tennissen, floorbal, basketbal, korfbal, handbal, turnen, kickboksen, dansen, beachvolleybal, bowlen en ga zo maar door…). Dit onder aanmoediging van pedagogisch medewerkers die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een groep waar je je eigen plek inneemt.

Heeft uw kind even geen zin om actief bezig te zijn, dan zijn er nog tal van creatieve activiteiten die wij kunnen doen…of gewoon even lekker helemaal niets! Ze moeten al zoveel, hoe lekker is het om even een boekje te lezen of gezellig te kletsen na schooltijd…Kortom….HappyKidzzz Sport BSO….

Benieuwd naar onze sport BSO?

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

Onze zoon van 2 gaat altijd met veel plezier naar HappyKidzzz! Als het maandag ochtend is en we hem vragen zijn knuffel in de tas te doen roept hij blij: Maandag HappyKidzzz daaag! Bij het ophalen vertelt hij in geur en kleur wat hij die dag beleefd heeft: geknuffeld met de leidsters, gekletst met Brenda, broodje gegeten en héérlijk geslapen en gespeeld! Hij happy, wij happy!

stephanieLeek

Onze kinderen gaan met veel plezier naar HappyKidzzz! De opvang is kleinschalig, waardoor ze steeds vaste en vertrouwde gezichten zien. Daarnaast is het pand heel ruim, waardoor ze ook binnen alle ruimte hebben om hun energie kwijt te raken, erg fijn in de winter dus! De kleinschaligheid, maar wel met alle ruimte vonden wij destijds een groot pluspunt bij de zoektocht naar een kinderdagverblijf, en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Een aanrader dus!

DebbieTolbert

Mylinn gaat met erg veel plezier naar HappyKidzzz. Ze krijgt al een glimlach op d'r gezichtje als ze alle kinderen hoort bij binnenkomst in de gang. Fijn hoe er geduld is voor ieder kind, het kind als individu wordt bekeken en wordt gekeken naar haar eigen ontwikkelingspatroon. We laten haar met een gerust hart achter bij deze superdames en hun team!

ManoukMarum

Als verse moeder was het voor mij heel spannend om mijn zoontje van 4 maand weg te brengen naar de opvang, maar door Brenda heeft het me uiteindelijk weinig moeite gekost. Hij komt elke keer weer vrolijk, vol opgedane ervaringen mee naar huis. Heb echt het idee, dat hij het een leuk uitje vind!

RoosLeek

Wij zijn erg blij en tevreden met de flexibele opvang bij HappyKidzzz. Hoewel wij vaak pas 2 weken van te voren het rooster kunnen doorgeven is dat nooit een probleem en worden onze kinderen altijd goed opgevangen. Ook het feit dat de groepen gemengd zijn betekent dat onze dochter (BSO) nog steeds contact heeft met haar broertje (baby) als ze uit school komt, iets dat voor ons erg waardevol is. Voor beide is er meer dan genoeg te doen, de oudste is vaak zo druk aan het spelen geweest dat ze tijdens de toch echt wel korte rit naar huis, als een blok in slaap valt. Al met al een super plek met leuke begeleidsters!

AlindeLeek

We brengen met een goed gevoel naar HappyKidzzz. We vinden het o.a. erg leuk dat ze niet op aparte groepen zitten maar ook samen kunnen spelen.

EvelienLeek

We zijn blij dat we voor HappyKidzzz hebben gekozen, Bij de eerste keer binnen komst straalde er gelijk een stuk rust in de groep. De leidsters zijn betrokken en erg lief voor de kinderen. Er word van alles gedaan en het is altijd erg gezellig ! Ons zoontje gaat met veel plezier heen!

LisetteTolbert

We zijn heel blij met de keuze voor HappyKidzzz. Brengen ons kind met een gerust hart weg. Wetende dat er goed voor haar gezorgd wordt, zij de ruimte krijgt voor haar ontwikkeling en genoeg aandacht krijgt. Daarnaast snappen de leidsters onze wensen en hebben we een goede band met hen opgebouwd! ´S ochtends als ze wakker wordt, eerste wat ze vraagt gaan we naar Brenda.

YvonneTolbert

Wat een gezelligheid op de groep voor de kinderen, voor jong en oudere kinderen. De groepen zijn gemengd waardoor ze veel van elkaar kunnen leren. De leidsters zijn enorm lief en erg betrokken. Ik breng mijn kinderen met een goed en fijn gevoel naar HappyKidzzz!

JennyTolbert

Onze kinderen gaan met plezier naar de HappyKidzzz, er is voldoende aandacht en liefde voor de kinderen. De leidsters bieden samen een sportieve gezellige en fijne sfeer in de groep kortom een fijne kleinschalige opvang waar het kind centraal staat.

TalithaTolbert