Over HappyKidzzz Kinderopvang

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is……stilzitten is er niet bij. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

“Mijn dochtertje is elke dag zeer tevreden”

SandraMoeder van 2

Brenda Avoux

Eigenaresse

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is......stilzitten is er niet bij.. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

Marjon

Beleidsmedewerkster, Pedagogisch coach en VVE

Marjon werkt als Beleidsmedewerkster en als Pedagogisch coach. Zij is de schakel in de coaching van de medewerksters. Zij begeleid hun bij het signaleren van mogelijke knelpunten in hun werkzaamheden, kennis, vaardigheden en achterhaalt samen hun coaching behoeften. Zij is zeer gedreven om de processen binnen de opvang volgens beleid in uitvoering te brengen. Daarin is zij de schakel tussen haar collega's op de vloer en de eigenaresse.

Myrna

Pedagogisch medewerkster en VVE

Myrna is een heuse juf, daar is zij dan ook nog voor aan de studie! Naast haar studie is zij pedagogisch medewerkster en inzetbaar op alle groepen. UK&PUK is haar op het lijf geschreven als toekomstige juf! De kids zijn dol op alle dansmomentjes met Myrna. Zij geeft ook naast de studie en het werken bij HappyKidzzz nog danslessen...een echte bezige bij dus!

Hinke Anna

VVE Peuterleidster en BSO

Hinke Anna is een vast gezicht op de VVE groep en de Sport BSO. Waar nodig valt zij in op de KDV. Zij is een groot natuur liefhebster en is het liefste buiten met de kids om daar op ontdekkingsreis uit te gaan. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is haar streven en een voorrecht om te mogen waarmaken.

Gemma

Pedagogisch medewerkster

Gemma, Werkzaam als Pedagogisch medewerkster op de Babygroep. Met haar achtergrond als Kraamverzorgster is dit natuurlijk een perfecte werkplek om haar werkzaamheden voort te zetten. Nu vanuit een vaste structuur kan zij nog meer genieten van het verzorgen van de allerkleinste en haar competenties komen goed van pas. Verzorgen en knuffelen is aan haar wel toevertrouwd!

Laura

Pedagogisch medewerkster

Laura, Werkzaam als Pedagogisch medewerkster op de Babygroep de Wolkjes en een heus verzorgend typetje. Zij geniet van het verzorgen en het vertroetelen van de allerkleinste.
Ook is zij net als haar collega Marjon een crea bea...waar anderen denken...Baby's kunnen nog niet knutselen maken zij het verschil!

Spoma

VVE Peuterleidster en BSO

Spoma, VVE Peuterleidster op de groep Puk & de Bijtjes en pedagogisch medewerkster op de BSO. Zij is een creatieve leidster die ervoor zorgt dat ieder zich op zijn of haar gemak voelt op de groep. Spoma lacht en zingt het liefst de hele dag en steekt hier de kindjes graag mee aan.

Marieke

Peuterleidster

Marieke, Werkzaam als Peuterleidster op de groep Puk & de Bijtjes.
Zij is een rustige leidster die de kinderen op hun gemak stelt. Marieke houdt van de natuur en is daarom vaak buiten te vinden met de kindjes.