Over HappyKidzzz Kinderopvang

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is……stilzitten is er niet bij. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

“Mijn dochtertje is elke dag zeer tevreden”

SandraMoeder van 2

Brenda Avoux

Eigenaresse

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is......stilzitten is er niet bij.. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

Marjon

Beleidsmedewerkster, Pedagogisch coach en VVE

Marjon werkt als Beleidsmedewerkster en als Pedagogisch coach. Zij is de schakel in de coaching van de medewerksters. Zij begeleid hun bij het signaleren van mogelijke knelpunten in hun werkzaamheden, kennis, vaardigheden en achterhaalt samen hun coaching behoeften. Zij is zeer gedreven om de processen binnen de opvang volgens beleid in uitvoering te brengen. Daarin is zij de schakel tussen haar collega's op de vloer en de eigenaresse.

Lydia

Pedagogisch medewerkster/Logopediste

Pedagogisch medewerkster/Logopediste op de babygroep de Wolkjes en de zangeres binnen HappyKidzzz. Een fruitmomentje of een knuffelmomentje gaat gepaard met wat zuivere noten. Zij is de enige waarbij de kinderen niet wegrennen als ze begint te zingen ๐Ÿ˜‰

Hinke Anna

VVE Peuterleidster en BSO

Hinke Anna is een vast gezicht op de VVE groep en de Sport BSO. Waar nodig valt zij in op de KDV. Zij is een groot natuur liefhebster en is het liefste buiten met de kids om daar op ontdekkingsreis uit te gaan. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is haar streven en een voorrecht om te mogen waarmaken.

Gemma

Pedagogisch medewerkster

Gemma, Werkzaam als Pedagogisch medewerkster op de Babygroep. Met haar achtergrond als Kraamverzorgster is dit natuurlijk een perfecte werkplek om haar werkzaamheden voort te zetten. Nu vanuit een vaste structuur kan zij nog meer genieten van het verzorgen van de allerkleinste en haar competenties komen goed van pas. Verzorgen en knuffelen is aan haar wel toevertrouwd!

Laura

Pedagogisch medewerkster

Laura, Werkzaam als Pedagogisch medewerkster op de Babygroep de Wolkjes en een heus verzorgend typetje. Zij geniet van het verzorgen en het vertroetelen van de allerkleinste.
Ook is zij net als haar collega Marjon een crea bea...waar anderen denken...Baby's kunnen nog niet knutselen maken zij het verschil!

Mark

Activiteitenbegeleider op de Sport BSO

Mark ook wel Meester Mark genoemd...is Activiteitenbegeleider op de Sport BSO. Naast zijn Pabo studie en stage op de basisschool is hij te vinden tussen de kinderen van de BSO.

Jose

VVE gecertificeerde beroepskracht

Jose is onze VVE gecertificeerde beroepskracht en een heuse Peuterjuf in hart en nieren. Met Jose op de groep is er nooit troep haha. Jose bereid de Boink kindjes voor op een volgende stap naar de VVE Peutergroep en is op beide groepen inzetbaar.

Spoma

VVE Peuterleidster en BSO

Spoma, VVE Peuterleidster op de groep Puk & de Bijtjes en pedagogisch medewerkster op de BSO. Zij is een creatieve leidster die ervoor zorgt dat ieder zich op zijn of haar gemak voelt op de groep. Spoma lacht en zingt het liefst de hele dag en steekt hier de kindjes graag mee aan.

Melissa

Pedagogisch medewerkster

Melissa is net als Laura de rust zelve. Als Pedagogisch medewerkster is zij werkzaam op de groep de Wolkjes. Tevens is zij allround inzetbaar bij ziekte of vakanties op de andere groepen. Rust, regelmaat en structuur is haar 2de natuur

Louise

Pedagogisch medewerkster

Louise is onze allround Pedagogisch medewerkster en vindt alle leeftijden even leuk! Zij is te vinden op zowel het KDV als op de Sport BSO. Zij heeft een liefde voor paarden en dit vinden de kinderen maar al te interessant.