Over HappyKidzzz Kinderopvang

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is……stilzitten is er niet bij. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

“Mijn dochtertje is elke dag zeer tevreden”

SandraMoeder van 2

Brenda Avoux

Eigenaresse

Eigenaresse Brenda is een sportieve onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel. Zij zorgt van A tot Z dat alles tot in de puntjes geregeld is......stilzitten is er niet bij.. Om de ontwikkelingen en innovatie mogelijk te maken ben ik grotendeels achter de schermen aan het werk om zo alles voor de schermen mogelijk te maken. Samen met mijn onwijs gezellige team is het elke dag een feestje en schijnt zelfs bij regen de zon op onze groepen..

Marjon

Beleidsmedewerkster, Pedagogisch coach en VVE

Marjon werkt als Beleidsmedewerkster en als Pedagogisch coach. Zij is de schakel in de coaching van de medewerksters. Zij begeleid hun bij het signaleren van mogelijke knelpunten in hun werkzaamheden, kennis, vaardigheden en achterhaalt samen hun coaching behoeften. Zij is zeer gedreven om de processen binnen de opvang volgens beleid in uitvoering te brengen. Daarin is zij de schakel tussen haar collega's op de vloer en de eigenaresse.