Vacatures en stages

Pedagogisch medewerker/activiteitenbegeleider, locatie Tolbert.

Wij zoeken per direct een parttime pedagogisch medewerker voor ca. 20 uur per week.
Heb jij een afgeronde kindgerichte opleiding, ben je enthousiast, zeer flexibel, per direct inzetbaar en lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken? We horen graag van jou middels een CV en motivatiebrief met foto.

Heb je vragen? Bel of mail gerust!

Brenda Avoux,
telefoonnummer 06-34216241
mail HappyKidzzz@outlook.com

Stage

We geven beschikbare stageplaatsen aan bij Stagemarkt, dus houd die website in de gaten.

Onze zoon van 2 gaat altijd met veel plezier naar HappyKidzzz! Als het maandag ochtend is en we hem vragen zijn knuffel in de tas te doen roept hij blij: Maandag HappyKidzzz daaag! Bij het ophalen vertelt hij in geur en kleur wat hij die dag beleefd heeft: geknuffeld met de leidsters, gekletst met Brenda en Anneke, broodje gegeten en héérlijk geslapen en gespeeld! Hij happy, wij happy!

stephanieLeek

Onze kinderen gaan met veel plezier naar HappyKidzzz! De opvang is kleinschalig, waardoor ze steeds vaste en vertrouwde gezichten zien. Daarnaast is het pand heel ruim, waardoor ze ook binnen alle ruimte hebben om hun energie kwijt te raken, erg fijn in de winter dus! De kleinschaligheid, maar wel met alle ruimte vonden wij destijds een groot pluspunt bij de zoektocht naar een kinderdagverblijf, en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Een aanrader dus!

DebbieTolbert

Mylinn gaat met erg veel plezier naar HappyKidzzz. Ze krijgt al een glimlach op d'r gezichtje als ze alle kinderen hoort bij binnenkomst in de gang. Fijn hoe er geduld is voor ieder kind, het kind als individu wordt bekeken en wordt gekeken naar haar eigen ontwikkelingspatroon. We laten haar met een gerust hart achter bij deze superdames en hun team!

ManoukMarum

Als verse moeder was het voor mij heel spannend om mijn zoontje van 4 maand weg te brengen naar de opvang, maar door Brenda heeft het me uiteindelijk weinig moeite gekost. Hij komt elke keer weer vrolijk, vol opgedane ervaringen mee naar huis. Heb echt het idee, dat hij het een leuk uitje vind!

RoosLeek

Wij zijn erg blij en tevreden met de flexibele opvang bij HappyKidzzz. Hoewel wij vaak pas 2 weken van te voren het rooster kunnen doorgeven is dat nooit een probleem en worden onze kinderen altijd goed opgevangen. Ook het feit dat de groepen gemengd zijn betekent dat onze dochter (BSO) nog steeds contact heeft met haar broertje (baby) als ze uit school komt, iets dat voor ons erg waardevol is. Voor beide is er meer dan genoeg te doen, de oudste is vaak zo druk aan het spelen geweest dat ze tijdens de toch echt wel korte rit naar huis, als een blok in slaap valt. Al met al een super plek met leuke begeleidsters!

AlindeLeek

We brengen met een goed gevoel naar HappyKidzzz. We vinden het o.a. erg leuk dat ze niet op aparte groepen zitten maar ook samen kunnen spelen.

EvelienLeek

We zijn blij dat we voor HappyKidzzz hebben gekozen, Bij de eerste keer binnen komst straalde er gelijk een stuk rust in de groep. De leidsters zijn betrokken en erg lief voor de kinderen. Er word van alles gedaan en het is altijd erg gezellig ! Ons zoontje gaat met veel plezier heen!

LisetteTolbert

We zijn heel blij met de keuze voor HappyKidzzz. Brengen ons kind met een gerust hart weg. Wetende dat er goed voor haar gezorgd wordt, zij de ruimte krijgt voor haar ontwikkeling en genoeg aandacht krijgt. Daarnaast snappen de leidsters onze wensen en hebben we een goede band met hen opgebouwd! ´S ochtends als ze wakker wordt, eerste wat ze vraagt gaan we naar Anneke en Brenda.

YvonneTolbert

Wat een gezelligheid op de groep voor de kinderen, voor jong en oudere kinderen. De groepen zijn gemengd waardoor ze veel van elkaar kunnen leren. De leidsters zijn enorm lief en erg betrokken. Ik breng mijn kinderen met een goed en fijn gevoel naar HappyKidzzz!

JennyTolbert

Onze kinderen gaan met plezier naar de HappyKidzzz, er is voldoende aandacht en liefde voor de kinderen. De leidsters bieden samen een sportieve gezellige en fijne sfeer in de groep kortom een fijne kleinschalige opvang waar het kind centraal staat.

TalithaTolbert